Ce naivi aţi fost dragii mei crezând că într-o seară de sâmbătă vă voi lăsa să vă delectaţi cu o povestioară lacrimogenă şi un pahar de lapte cald. Nicidecum! Ia uitaţi aici un joc cu Voronin şi Urechean în roluri principale, joc care mie mi-a înflorit un zâmbet în colţul gurii şi o serie de nedumeriri după cum urmează:

  1. Deci jocul se numeşte „Serafică fără frică”. Cum asta, „Serafică”. Înţeleg că vine de la „Serafim”, da bre’, ăsta e om matur care se dă politician serios. Cum să se cheme aşa? E o glumiţă pusă la punct, da’ eu nu am prea gustat-o.
  2. Urecheanu e foarte îndemânatic la artele marţiale. Ridică piciorul exact la ciolka lui Voronin şi a cârdaşilor săi (Roşca, Gorbulea, Papuc, Tarlev, Mişin, Oleşka şi Roşca), sau loveşte exact în ficat prin upercut-uri foarte ingenioase. Plus că are şi „super-udar”, adică pălitura cu rază de lumină galbenă.
  3. Tre’ să observăm că Roşca şi Tarlev bat şi cu capul (uite ce face puterea minţii), iar Roşca e şi un mare strateg. Are momente în care aşteaptă să atace Serafică. Şmecher mare, bărbosul ăsta!
  4. Fiecare personaj are calităţile sale. Cei mai „greu de ucis” sunt Muşuc şi Papuc. Cred că se trage de la terminaţia numelui.
  5. Oleg Voronin are maşină albastră şi e blatnoi ca de obicei.
  6. Eu am trecut tot jocul care are 4 nivele şi am acumulat vreo 34 mii de puncte. Pot spune că sunt un demn ostaş de-al partidului.
  7. Am uitat să spun de Ostapciuk. La început am avut dubii dacă Serafică ar trebui să lovească o doamnă care mai ales are o coafură atât de… impresionantă, dar tocmai ea a început lupta… A dat şi madama, am dat şi eu…
  8. Oare ăştia au cerut voie de la Zdob şi Zdub să le ruleze muzica pe fundal?

Jocul merită de pierdut vreo 6 minute. Recomand! 🙂

http://urechean.md/jocul-serafica-fara-frica/